Învață-te să vorbești mai puțin! Cuvintele și gândurile îți pot influențează viața si fericirea

Atunci când vi se întâmplă ceva în viață, încercați să nu spuneți nimănui despre asta, doar atunci când explodați de dorința de a povesti cuiva.

Dacă se întâmplă ceva și nu vorbiți despre asta, veți păstra în interior puterea și potențialul acelui eveniment.

De asemenea, atunci când cineva încearcă să vă atragă în povestirile lui, păstrați-vă calmul și stăpâniți-vă emoțiile, nu vă lăsați conduși de ele și nu vă implicați în emoții străine.

Acest lucru îl vor observa și cei din jur, deoarece veți fi înconjurat de o aureolă a puterii și a misterului, dar de fapt dvs. v-ați păstrat calmul și v-ați păstrat puterile pentru lucruri mai serioase.

Savanții au ajuns la concluzia că ADN-ul percepe discursul uman! „Urechile” lui sunt dispuse să gestioneze vibrațiile sunetului.

Moleculele de moștenire primesc și informație acustică și de lumină. Citirea în gând ajunge la nucleul celulelor prin intermediul canalelor electronice. Un anumit discurs poate însănătoși urmașii, iar altul îi poate traumatiza.

Cuvintele unei rugăciuni trezesc capacitățile de rezervă ale aparatului genetic. Blestemul, însă, distruge programul undelor, respectiv, afectează dezvoltarea normală a organismului.

Unii savanți consideră că prin intermediul gândurilor omul își creează fondul genetic. De exemplu, copilul care a preluat de la părinți un anumit program, începe să vorbească urât, să jignească.

În același, timp el își termina mediul său atât social, cât și psihologic. Iar acest „bulgăre de zăpadă” se rostogolește de la o generație la alta.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *